Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Antislipstrip

Om het risico op uitglijden tijdens het traplopen te verlagen, zijn antislipstrips trap een goede oplossing. Bovendien verminderen de strips slijtage van de traptreden. Je kunt meerdere rijen strips per traptrede aanbrengen. Ons advies is om niet meer dan vier rijen antislip aan te brengen, zodat de kwaliteit van de trap goed blijft. Ook zijn de antislipstrips uitsluitend bedoeld voor binnenruimtes

Zoek filter

Categorieën antislipstrip

Categorieën antislip

Prijs

Prijs - slider
Prijs - inputs

Kleur

Kleur antislipstrip
Meer tonen

Zoek filter

Infreesprofiel antislipstrip trap

Bij bouwartikel.nl verkopen we infreesprofiel antislipstrips trap. Dat betekent dat je eerst sleuven in de traptreden moet (laten) frezen voordat je de strips bevestigt. Daarna kun je de strips eenvoudig in de traptreden drukken en blijven ze goed vastzitten. Je kunt zelf bepalen welke lengte de antislipstrips moeten krijgen. Het is gebruikelijk om ongeveer 10 centimeter ruimte te houden tussen de strip en de rand. Wij leveren antislipstrips op rollen van ongeveer 25 meter, die je zelf op maat kunt (laten) maken.

Soorten antislipstrips

Omdat trappen en smaken verschillen bieden we bij bouwartikel.nl verschillende antislip traponderdelen aan. Zo hebben we behalve de standaard strips van 12 millimeter, ook mini strips van 9 millimeter en antislip trapdoppen in ons assortiment. De mini antislipstrips trap zijn bijvoorbeeld geschikt voor smallere traptreden. Deze rollen zijn ongeveer 50 meter lang en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Antislip trapdoppen zijn uitermate geschikt voor stalen geperforeerde treden. De doppen hebben een hardheid van ongeveer 78 shore en zijn ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Advies over antislipstrips trap

Met ruim 10 jaar ervaring in het vak geven we bij bouwartikel.nl graag vrijblijvend advies over onze antislip traponderdelen. Zo denken we mee over het aantal aan te brengen strips, keuze voor het soort strip en de manier waarop de antislipstrips trap het beste gemonteerd kunnen worden. Denk daarbij aan ronde trappen of donkere ruimtes waar glow in the dark misschien een goede keuze is. Een grote order voor antislip traponderdelen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Zoek filter

Categorieën antislipstrip

Categorieën antislip

Prijs

Prijs - slider
Prijs - inputs

Kleur

Kleur antislipstrip
Meer tonen