Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Antislipstrip

Om het risico op uitglijden tijdens het traplopen te verlagen, zijn antislipstrips trap een goede oplossing. Bovendien verminderen de strips slijtage van de traptreden. Je kunt meerdere rijen strips per traptrede aanbrengen. Ons advies is om niet meer dan vier rijen antislip aan te brengen, zodat de kwaliteit van de trap goed blijft. Ook zijn de antislipstrips uitsluitend bedoeld voor binnenruimtes.

Antislipstrip trap kleur zwart rol 15 meter
Oorspronkelijke prijs was: €20.00.Huidige prijs is: €15.00.
Antislip aluminium infrees profiel lengte 1500 mm
Oorspronkelijke prijs was: €6.95.Huidige prijs is: €4.50.
Antislip aluminium infrees profiel lengte 1200 mm
Oorspronkelijke prijs was: €5.89.Huidige prijs is: €3.60.
Antislip aluminium infrees profiel lengte 1000 mm
Oorspronkelijke prijs was: €4.99.Huidige prijs is: €3.00.

Hoogwaardige antislipstrips voor de trap

Bij Bouwartikel.nl bieden we hoogwaardige infreesprofiel antislipstrips voor de trap. Deze speciale strips vereisen dat er eerst sleuven in de traptreden worden gefreesd voordat ze kunnen worden bevestigd. Vervolgens kunnen de strips eenvoudig in de traptreden worden gedrukt en blijven ze stevig op hun plaats zitten. Je hebt zelf de vrijheid om de gewenste lengte van de antislipstrips te bepalen.

Over het algemeenraden we aan om ongeveer centimeter ruimte tussen de strip en de rand van de trede te laten. Onze antislipstrips worden geleverd op rollen van ongeveer 25 meter. Zo kun je het zelf op maat maten of laten aanpassen.

Verschillende soorten antislipstrips voor de trap

Bij Bouwartikel.nl begrijpen we dat trappen en smaken kunnen verschillen. Daarom bieden we een breed scala aan antislip traponderdelen aan. Naast de standaard strips van 12 millimeter, hebben we ook mini-strips van 9 millimeter en antislip trapdoppen in ons assortiment. Hieronder lichten we de verschillende opties toe:
  • Standaard antislipstrips (12 mm) De standaard antislipstrips zijn geschikt voor de meeste traptreden en bieden uitstekende grip om uitglijden te voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart en worden geleverd op rollen van 15 meter.
  • Deze smallere strips zijn speciaal ontworpen voor smallere traptreden. Ze bieden dezelfde betrouwbare grip als de 12mm strips en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze mini antislipstrips worden geleverd op rollen van ongeveer 50 meter.
  • Antislip trapdoppen De trapdoppen zijn ideaal voor stalen geperforeerde traptreden. Ze hebben een hardheid van ongeveer 78 shore en zorgen voor een veilige grip bij elke stap. De antislip trapdoppen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om ze aan te passen aan uw interieur.

De voordelen van antislipstrips voor de trap

Een gladde trap kan leiden tot gevaarlijke valpartijen, vooral voor ouderen, kinderen en mensen met beperkte mobiliteit. Onze antislipstrips zijn ontworpen om de grip op de trap te verbeteren en de kans op uitglijden en vallen aanzienlijk te verminderen.

 • Verbeterde veiligheid
  Door antislipstrips op jouw trap aan te brengen, zorg je voor een veiligere omgeving voor jezelf, je gezin en bezoekers. De stroeve oppervlaktestructuur van de strips biedt meer grip, zelfs wanneer de trap nat of glad is.
 • Eenvoudige installatie
  Onze antislipstrips zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen ingrijpende verbouwingen aan de trap. Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd met behulp van sterke zelfklevende tape of schroeven, afhankelijk van jouw voorkeur.
 • Duurzaamheid
  Onze antislipstrips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks verkeer en behouden hun effectiviteit gedurende lange tijd.

Een antislipstrip die jouw trap helemaal afmaakt

Een antislipstrip draagt op meerdere manieren bij aan het uiterlijk van een trap. Antislipstrips kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, zo kun je een kleur kiezen die goed bij jouw trap en ruimte past. Metalen strips geven een moderne en strakke uitstraling, terwijl andere kleuren misschien meer speels of uitnodigend zijn.

Door de juiste kleur en materiaalkeuze kunnen de strips goed integreren met het interieurontwerp. Antislipstrips geven een verzorgd uiterlijk aan de trap. Als ze consistent en netjes zijn aangebracht, ziet dit er netjes uit en geeft het een gevoel van afwerking. Zo is een antislipstrip niet alleen functioneel, maar ook erg mooi.

Antislipstrip bestellen bij Bouwartikel.nl

Bij Bouwartikel.nl begrijpen we dat veiligheid en kwaliteit belangrijk zijn bij het kiezen van antislipstrips voor je trap. We hebben een breed assortiment antislipstrips beschikbaar, waaronder verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo kunt je de antislipstrips kiezen die het beste passen bij jouw trap en interieur. Onze antislipstrips zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat onze producten je trap veilig en slipvrij houden. Ons team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van
de juiste antislipstrips voor jouw trap. We beantwoorden graag al jouw vragen en bieden advies op maat. We begrijpen dat je de antislipstrips zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je de trap snel veiliger kunt maken. Nog meer materialen voor je trap nodig? Bekijk ook eens onze trapleuninghouders en trapspijlen.

De beste antislipstrips voor een veilige trap

Investeer in de veiligheid van de trap met onze hoogwaardige antislipstrips. Bij Bouwartikel.nl bieden we een ruime keuze aan antislipstrips van hoge kwaliteit die eenvoudig te installeren zijn en lang meegaan. Vergeet de zorgen over uitglijden en valpartijen op de trap en creëer een veilige omgeving voor jezelf en je gezin. Ontdek ons assortiment antislipstrips en bestel eenvoudig de juiste antislipstrip voor jouw trap.

Wil je liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Samen zorgen we voor een veilige en slipvrije trapervaring.

Zoek filter

Categorieën antislipstrip

Prijs

Kleur