Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Antislipstrip

Om het risico op uitglijden tijdens het traplopen te verlagen, zijn antislipstrips trap een goede oplossing. Bovendien verminderen de strips slijtage van de traptreden. Je kunt meerdere rijen strips per traptrede aanbrengen.

Ons advies is om niet meer dan vier rijen antislip aan te brengen, zodat de kwaliteit van de trap goed blijft. Ook zijn de antislipstrips uitsluitend bedoeld voor binnenruimtes.

Zoek filter

Categorieën antislipstrip

Prijs

Kleur

Zoek filter

Hoogwaardige antislipstrips voor de trap

Bij Bouwartikel.nl bieden we hoogwaardige infreesprofiel antislipstrips voor de trap. Deze speciale strips vereisen dat er eerst sleuven in de traptreden worden gefreesd voordat ze kunnen worden bevestigd.

Vervolgens kunnen de strips eenvoudig in de traptreden worden gedrukt en blijven ze stevig op hun plaats zitten. U heeft de vrijheid om de gewenste lengte van de antislipstrips te bepalen. Over het algemeen raden we aan om ongeveer 10 centimeter ruimte tussen de strip en de rand van de trede te laten.

Onze antislipstrips worden geleverd op rollen van ongeveer 25 meter, zodat u ze zelf op maat kunt maken of kunt laten aanpassen.

Verschillende soorten antislipstrips voor de trap

Bij Bouwartikel.nl begrijpen we dat trappen en smaken kunnen verschillen. Daarom bieden we een breed scala aan antislip traponderdelen aan. Naast de standaard strips van 12 millimeter, hebben we ook mini-strips van 9 millimeter en antislip trapdoppen in ons assortiment. Hieronder lichten we de verschillende opties toe:

  • Standaard antislipstrips (12 mm)
    De standaard antislipstrips zijn geschikt voor de meeste traptreden en bieden uitstekende grip om uitglijden te voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in het zwart en worden geleverd op rollen van 15 meter.
  • Mini antislipstrips (9 mm)
    Deze smallere strips zijn speciaal ontworpen voor smallere traptreden. Ze bieden dezelfde betrouwbare grip als de 12mm strips en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Onze mini antislipstrips worden geleverd op rollen van ongeveer 50 meter.
  • Antislip trapdoppen
    De trapdoppen zijn ideaal voor stalen geperforeerde traptreden. Ze hebben een hardheid van ongeveer 78 shore en zorgen voor een veilige grip bij elke stap. De antislip trapdoppen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u de mogelijkheid heeft om ze aan te passen aan uw interieur.

De voordelen van antislipstrips voor de trap

Een gladde trap kan leiden tot gevaarlijke valpartijen, vooral voor ouderen, kinderen en mensen met beperkte mobiliteit. Onze antislipstrips zijn ontworpen om de grip op de trap te verbeteren en de kans op uitglijden en vallen aanzienlijk te verminderen.

Verbeterde veiligheid

Door antislipstrips op uw trap aan te brengen, zorgt u voor een veiligere omgeving voor u, uw gezin en uw bezoekers. De stroeve oppervlaktestructuur van de strips biedt meer grip, zelfs wanneer de trap nat of glad is.

Eenvoudige installatie

Onze antislipstrips zijn eenvoudig te installeren en vereisen geen ingrijpende verbouwingen aan uw trap. Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd met behulp van sterke zelfklevende tape of schroeven, afhankelijk van uw voorkeur.

Duurzaamheid

Onze antislipstrips zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik. Ze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen dagelijks verkeer en behouden hun effectiviteit gedurende lange tijd.

Esthetisch aantrekkelijk

Naast hun functionele voordelen zijn onze antislipstrips verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, zodat ze naadloos kunnen worden geïntegreerd in het ontwerp van uw trap. Zo kunt u de veiligheid verbeteren zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw interieur.

Antislipstrip bestellen

Waarom antislipstrip bestellen bij Bouwartikel.nl

Bij Bouwartikel.nl begrijpen we dat veiligheid en kwaliteit belangrijk zijn bij het kiezen van antislipstrips voor uw trap. We hebben een breed assortiment antislipstrips beschikbaar, waaronder verschillende materialen, afmetingen en kleuren. Zo kunt u de antislipstrips kiezen die het beste passen bij uw trap en interieur.

Onze antislipstrips zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan en bestand zijn tegen intensief gebruik. U kunt erop vertrouwen dat onze producten uw trap veilig en slipvrij houden.

Ons team staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste antislipstrips voor uw specifieke trap. We beantwoorden graag al uw vragen en bieden advies op maat.

We begrijpen dat u uw antislipstrips zo snel mogelijk wilt ontvangen. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat u uw trap snel veiliger kunt maken.

De beste antislipstrips voor een veilige trap

Investeer in de veiligheid van uw trap met onze hoogwaardige antislipstrips. Bij Bouwartikel.nl bieden we een ruime keuze aan antislipstrips van hoge kwaliteit die eenvoudig te installeren zijn en lang meegaan. Vergeet de zorgen over uitglijden en valpartijen op uw trap en creëer een veilige omgeving voor uzelf en uw dierbaren.

Ontdek ons assortiment antislipstrips en bestel eenvoudig de juiste antislip voor uw trap. Wilt u liever eerst een offerte ontvangen? Ook dat is mogelijk. Samen zorgen we voor een veilige en slipvrije trapervaring.

Zoek filter

Categorieën antislipstrip

Prijs

Kleur