Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Trapleuninghouders poedercoat

Welkom bij onze collectie trapleuninghouders poedercoat. Elegantie en duurzaamheid zijn twee factoren die samenkomen in dit assortiment. Zo is er een mooie collectie trapleuninghouders in allerlei stijlen. Modern, industrieel of juist klassiek, alles zit in ons assortiment. Ben je op zoek naar trapleuninghouders met een poedercoat? Lees dan vooral verder. Wij vertellen je meer over onze collectie trapleuninghouders poedercoat.

Waarom juist poedercoat?

Poedercoating is een veelgebruikte methode van afwerking die een duurzame en nette manier van afwerking is. Het proces omvat het aanbrengen van een droog poeder op het oppervlak van het metaal. Vervolgens wordt het verhit en zal het poeder smelten en een naadloze coating vormen. Met als resultaat een sterke afwerking die bestand is tegen krassen, corrosie en andere vormen van slijtage. Trapleuninghouders poedercoat kunnen dus jarenlang mee en zien er als nieuw uit.

Een stijlvol, robuust en veilig ontwerp

Ons assortiment trapleuninghouders poedercoat bevat verschillende vormen en soorten van strak en eigentijds tot klassiek. Heb je liever wat klassieke vormen of juiste een vorm met rechte lijnen en minimalistische vormen? In ons assortiment zit altijd wel een geschikte voor jou. We hebben zwarte en witte gepoedercoat trapleuninghouders.

Naast de verschillende vormen, stijlen en kleuren zijn ze vooral ontworpen met het oog op functionaliteit en veiligheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en bieden een stevige en betrouwbare ondersteuning voor de trapleuning. Hierdoor kun je op een veilige manier gebruik maken van de trap en hierbij ondersteuning krijgen van de trapleuning. Het poedercoatingproces versterkt niet alleen de duurzaamheid van de houders, maar zorgt er ook voor dat ze zelfs bestand zijn tegen vochtige omgevingen als badkamers of buitenruimtes.

Een gemakkelijke installatie

Het installeren van de trapleuninghouders uit ons assortiment is een eenvoudig proces. Je hebt er geen speciale kennis of gereedschappen voor nodig. Bij de trapleuninghouders krijg je de benodigde materialen geleverd die je nodig hebt voor het installeren. Zelfs als je nog helemaal geen ervaring hebt met klussen kun je deze trapleuninghouders snel ophangen.

Maak je trap helemaal af met bouwmaterialen van Bouwartikel.nl

Ben jij op zoek naar geschikte trapleuninghouders? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij hebben zowel trapleuninghouders poedercoat, als trapleuninghouders onbehandeld en RVS. Al deze soorten zijn er in verschillende vormen, dus er zit altijd wel iets voor jou tussen! Wij onderscheiden ons door enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs. Voor nog mooiere en veiligere trap hebben we ook verschillende soorten antislipstrip, trapspijlen en trapvoetjes. Antislipstrips om het risico op uitglijden te verlagen en ook krijg je door antislipstrips veel minder slijtage op de traptreden. Hiervan hebben we vele verschillende soorten en kleuren. Trapspijlen onbehandeld of behandeld, zorgen voor stabiliteit en veiligheid op de trap én spelen ook een belangrijke rol in de esthetiek van het interieur. Ten slotte nog de trapvoetjes. Trapvoetjes zijn een ideale oplossing om spijlen te plaatsen tussen de leuning en trapboom bij traprenovaties. Met al deze dingen bij elkaar creëer je een mooie en veilige trap waar je jarenlang zonder problemen gebruik van kunt maken. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken!

Zoek filter

Diameters

Type leuningdrager

Prijs

Kleur