Tegoedbon actie - productfoto's

Actie tegoedbon productfoto's

Eigenlijk zijn wij heel benieuwd wat er gemaakt wordt van de producten die wij verkopen. Wij zijn vooral benieuwd naar de toepassing van deze producten. Deze producten zijn met zorg uitgekozen. De actie is bedacht met de reden om onze klanten te belonen met een tegoedbon t.w.v. € 20,00, wanneer zij foto's willen delen met ons.

Er wordt een tegoedbon (t.w.v. € 20,00) verloot onder de klanten die een foto van het uiteindelijke resultaat opsturen. Wij zijn erg benieuwd naar de verwerking van onze producten.

Afbeeldingen gebruiken voor de webshop

Bij elke inzending vragen wij of wij de afbeeldingen kunnen en mogen gebruiken voor onze product foto's. Bij deze actie wordt gevraagd of de afbeeldingen gebruikt mogen worden in de webshop. Hierbij geldt dat u niets verplicht bent. Wij zullen dan ook niet plaatsen wanneer wij daar geen toestemming voor hebben. Wel zouden wij het super leuk vinden. Ook bij deze actie geldt dat ten alle tijden u zich kan beroepen op uw privacy. Wij willen u graag hiervoor verwijzen naar onze privacy statement.