Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Trapspijlen onbehandeld

Trapspijlen vormen een essentieel onderdeel van een trap. Zowel qua functionaliteit als qua uitstraling heeft het een grote waarde. Ze zorgen voor veiligheid door ondersteuning te bieden tijdens het gebruik van de trap. Trapspijlen kunnen ook erg mooi zijn en zo bijdragen aan het uiterlijk van zowel de trap als het complete interieur. Een trapspijl die de laatste jaren aan populariteit wint, is een trapspijl van onbehandeld ijzer. Deze spijlen combineren robuustheid met een rauwe, industriële uitstraling die goed past in vele interieurs. Hieronder lees je meer over trapspijlen van onbehandeld ijzer.

Trapspijl rond hol onbewerkt type RUWT059
Oorspronkelijke prijs was: €4.00.Huidige prijs is: €3.00.
Trapspijlen smeedijzer type T12
Oorspronkelijke prijs was: €6.85.Huidige prijs is: €5.85.
Trapspijlen smeedijzer type 01
Oorspronkelijke prijs was: €6.85.Huidige prijs is: €5.50.

Trapspijlen van onbehandeld ijzer

Trapspijlen van onbehandeld ijzer hebben een natuurlijke, ruwe textuur en een donkergrijze kleur. De kleur kan nog wel eens verschillen, dit is afhankelijk van de exacte samenstelling en afwerking van het ijzer. De onbehandelde aard van het ijzer geeft de spijlen karakter en een industriële uitstraling die lastig is na te maken met andere materialen. De keuze van trapspijlen van onbehandeld ijzer heeft verschillende voordelen:

  • IJzer is zeer sterk en duurzaam materiaal
    Trapspijlen gemaakt van ijzer zijn bestand tegen zware belasting en slijtage. Dit maakt ze zeer geschikt voor drukbezochte ruimtes als trappenhuizen in woningen, kantoren, commerciële gebouwen of gewoon in een woning.
  • De uitstraling van onbehandeld ijzer heeft karakter
    Onbehandeld ijzer voegen een robuust element toe aan de ruimte. Ze kunnen goed worden gecombineerd worden met zowel moderne als traditionele elementen in het interieur.


In ons assortiment zitten trapspijlen in verschillende stijlen. De normale trapspijlen, maar ook met klassieke vormen of juist sierlijke vormen. Zo zijn er altijd wel passende trapspijlen verkrijgbaar. Dit kun je afmaken met bijvoorbeeld een bijpassende antislipstrip en zo creëer je een mooie trap.

Onbehandeld ijzer onderhouden

Onbehandeld ijzer is erg mooi, maar het vereist wel enig onderhoud om de levensduur zo lang mogelijk te maken en de mooie uitstraling te behouden. Als onbehandeld ijzer niet goed wordt onderhouden, kan het flink gaan roesten. Om dit te voorkomen is het belangrijk om de trapspijlen regelmatig schoon te maken en droog te houden. Gebruik een droge doek of een zachte borstel om stof en vuil te verwijderen. Voor hardnekkig vuil of roestplekken kan een licht schuurmiddel gebruikt worden. Ga hier voorzichtig mee te werk, zodat er niets beschadigd.

De waarde van trapspijlen in een interieur

De esthetische waarde van trapspijlen van onbehandeld ijzer wordt vaak onderschat. Tegenwoordig worden vele materialen en texturen met elkaar gecombineerd. Trapspijlen zijn een uniek visueel element die een ruimte helemaal afmaakt. De rauwe, ongepolijste uitstraling van het onbehandeld ijzer zorgt voor een interessante contrastwerking met andere materialen in de ruimte.

In industriële interieurs zie je vele materialen als beton, baksteen en hout en hierbij passen de onbehandelde trapspijlen erg goed. Hier versterken ze de uitstraling van de ruimte, terwijl ze in traditionele interieurs juist een opvallend contrast bieden.

Trapspijlen onbehandeld kopen bij Bouwartikel

Ben jij op zoek naar onbehandelde trapspijlen? Dan ben je bij Bouwartikel op de juiste plek. Wij hebben in ons assortiment verschillende stijlen trapspijlen van afwisselende prijzen. Zo is er altijd een soort die goed bij jouw woning en stijl past. In ons assortiment zitten nog andere producten voor een trap, namelijk trapleuninghouders, trapvoetjes en antislipstrips. Voor een nieuwe trap of een renovatie van de trap kun je goed bij ons terecht. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Zoek filter

Diameters

Lengte

Type

Prijs

Kleur