Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Trapspijlen poedercoat

Trapspijlen poedercoat zijn een moderne en duurzame oplossing voor zowel bij mensen thuis als in commerciële toepassingen. Deze technologie staat bekend om de robuustheid en esthetische veelzijdigheid en biedt vele voordelen op het gebied van duurzaamheid, onderhoudsgemak en in design. Trapspijlen die gepoedercoat zijn hebben vele goede eigenschappen, voordelen en toepassingsmogelijkheden. Mede hierdoor wordt er vaak gekozen voor trapspijlen die gepoedercoat zijn.

Gepoedercoate trapspijlen zijn metalen spijlen die zijn behandeld met een poedercoating. Deze coating is een droog poeder dat wordt aangebracht op het metaaloppervlak en vervolgens wordt uitgehard in de oven. Dit proces creëert een sterke, gelijkmatige en duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage en roest. Poedercoating wordt vaak gekozen voor trapspijlen, maar ook voor trapleuninghouders en trapsvoetjes.

Voordelen van poedercoating

Poedercoating is, voor trapspijlen en vele andere producten, een populaire keuze. Het heeft vele voordelen:

 • Duurzaamheid en weerstand
  Een van de grootste en belangrijkste voordelen van poedercoating is de duurzaamheid. Gepoedercoate oppervlakken zijn bestand tegen krasse,
  deuken en vervaging en dit betekent dat trapspijlen langer mooi blijven.
 • Gemak van onderhoud
  Trapspijlen die gepoedercoat zijn, vereisen minimaal onderhoud. Het gladde oppervlak van de poedercoating maakt het gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Vuil, stof en vingerafdrukken kunnen makkelijk worden afgeveegd met een vochtige doek. Hierbij zijn geen schoonmaakmiddelen nodig.
 • Variërende stijlen
  Poedercoating biedt vele mogelijkheden qua kleuren en afwerkingen. Je kunt kiezen voor een matte of glanzende afwerking en er is ook keuze in vele kleuren.
 • Milieuvriendelijkheid
  Poedercoating is een milieuvriendelijke optie in vergelijking met traditionele verfmethoden. Het poeder gevat geen oplosmiddelen en produceert minder vluchtige organische stoffen. Overtollig poeder kan worden opgevangen en hergebruikt.


Poedercoating is erg populair en wordt vaak gekozen. Vooral in bepaalde toepassingen is poedercoating erg voordelig. Je kunt kiezen voor trapspijlen
poedercoat voor in jouw woning, maar ook als je buiten een trap nodig hebt kun je hiervoor kiezen. Het materiaal blijft door de poedercoat mooi, ondanks de regen en temperatuurschommelingen. Ook in commerciële gebouwen zie je het vaak terug. Er hoeft weinig aan te gebeuren en het ziet er strak uit. Als laatste ook nog bij industriële toepassingen. In omgevingen waar veiligheid en duurzaamheid van grootste belang zijn, zijn gepoedercoate trapspijlen een goede keuze.

Trapspijlen poedercoat kopen bij Bouwartikel

Voor een ruime keuze in trapspijlen poedercoat moet je bij Bouwartikel zijn. Wij hebben een groot assortiment aan verschillende trapspijlen die gepoedercoat zijn. De kleuren zwart, zilver en zijn verkrijgbaar. Daarnaast nog verschillende stijlen. Van klassiek tot modern. Zo is er altijd wel een soort trapspijl die jij mooi vindt en mooi in jouw interieur zal passen. Wil je de trap in het geheel aanpakken? In ons assortiment zitten de spullen die je nodig hebt. Trapleuninghouders, trapvoetjes en een antislipstrip zijn essentiële onderdelen voor zowel de veiligheid als de uitstraling van de trap. Koop ze online bij Bouwartikel! Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag in het maken van de juiste keuze.

Zoek filter

Diameters

Lengte

Type trapspijlen

Prijs

Kleur