Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Trapspijlen

Om een trapleuning te bevestigen zijn trapleuninghouders noodzakelijk. Bij bouwartikel.nl beschikken we over een assortiment met verschillende soorten leuninghouders. Behalve de vorm kan ook het materiaal verschillen. Zo hebben we dragers van onbehandeld ijzer, RVS of ijzer voorzien van een poedercoat laag.

Zoek filter

Categorieën

Diameters

Lengte

Type trapspijlen

Prijs

- slider
0100

Kleur

Uitvoering

Zoek filter

Soorten trapleuninghouders

Op elk type drager van bouwartikel.nl kun je een trapleuning goed en veilig bevestigen. Daarom is vooral de uitstraling belangrijk bij de keuze van trapleuninghouders. Zo kun je dragers bijvoorbeeld afstemmen op de trapspijlen om één geheel te creëren. Maar een leuninghouder moet ook passen bij de stijl van de rest van de woning. Zo heb je smeedijzeren leuninghouders met ornamenten, ronde brons geveegde dragers en strakke RVS uitvoeringen.

Trapleuninghouder kiezen

De verschillende soorten trapleuninghouders zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Wil je dat de ronde leuning in de drager valt? Dan is een holzadel uitvoering de beste keuze. Voor een trapleuning die plat op de houder bevestigd moet worden is een vlakzadel geschikt. Het is ook belangrijk om de wandbevestiging te bepalen. Zo kun je kiezen voor een stokschroef of houtschroef.

Bevestigen van trapleuninghouders

Bij het plaatsen van trapleuninghouders zijn er een aantal standaard regels waar je rekening mee moet houden. Zo plaats je de eerste en laatste drager op 20 centimeter van de uiteindes van de leuning. Vervolgens plaats je de tussenliggende houders op ongeveer 80 centimeter van elkaar. Het is natuurlijk het mooiste om tussen elke trapleuninghouder dezelfde afstand aan te houden. Tot slot kun je sommige uitvoeringen met een houtschroef afdekken met een afdekrozet. Een grote order trapleuninghouders plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Zoek filter

Categorieën

Diameters

Type trapspijlen

Prijs

- slider
0100

Kleur