Scherp geprijsd

Verzending naar België & Duitsland

Aangesloten bij Webwinkel KEUR

Verzenden en retourneren

Het verzenden en retourneren nemen wij serieus bij Bouwartikel. Vooral omdat we zorg dragen voor onze producten. Hetzelfde geldt voor onze klanten. We willen tevreden klanten. Sinds het begin van Bouwartikel hanteren we de volgende punten:

Verzenden binnen Nederland

Voor verzendingen binnen Nederland wordt € 10,- aan verzendkosten berekend. In aanvulling op het verzenden naar het buitenland. Geldt voor België en Duitsland het bedrag van € 15,- aan verzendkosten.
De verzendkosten voor pallets worden apart aangeboden (deze verschillen per verzending) per offerte.

Levertijden producten

De levertijden gaan in zodra de betaling bevestigd is (iDeal of overschrijving) en door ons bevestigd is. Daarom geldt een standaard levertijd van 2 – 5 werkdagen. Zijn de door u bestelde producten niet op voorraad. Dan nemen wij binnen twee werkdagen via e-mail contact met u op. En kan er bepaald worden wat de verwachte levertijd zal zijn. Uiteraard streven wij naar een zo kort mogelijke levertijd.

Afleveren van uw bestelling

De aflevering van de goederen vinden plaats tussen 7:30 uur s’morgens en 18:00 uur s’avonds. Daarom dient u of iemand anders de hele dag aanwezig te zijn om de producten in ontvangst te kunnen nemen.

Retourneren (Herroepingsrecht, wet kopen op afstand):

Voor een bestelling heeft u het recht om de gehele bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bovendien heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product(en) retour te sturen. Dus u krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Hiervoor gelden enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer worden geretourneerd.

Uitzonderingen retourneren:

  • bij verzegelde producten. Dus wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • door bouwartikel.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boutenmoer.nl. Wij verzoeken u om de volgende gegevens te vermelden:

  • Uw naam
  • Het ordernummer
  • Rekeningnummer waar het bedrag retour gestort moet worden.

Vervolgens stuurt u het artikel onbeschadigd en in dezelfde staat retour naar het volgende postadres:

Bouwartikel.nl,
Marconilaan 17-15
9207 JC Drachten

Hierbij voegt u het retourformulier en een kopie van de factuur toe. De verzendkosten die u moet betalen om de artikelen terug te sturen, worden niet door ons vergoed. Wanneer Bouwartikel.nl het artikel in goede staat heeft ontvangen zal binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag inclusief de op het factuur vermelde verzendkosten teruggestort worden op het door u vermelde rekeningnummer. Teruggestuurde producten verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd.