VERZENDEN/RETOURNEREN

 

Verzenden binnen Nederland

Voor zendingen binnen Nederland wordt € 10,- aan verzendkosten berekend. Verzenden naar België en Duitsland wordt € 15,- aan verzendkosten berekend.
De verzendkosten voor pallets worden apart aangeboden (deze verschillen per verzending) per offerte.

Levertijden

Levertijden gaan in zodra de betaling bij ons binnen en door ons bevestigd is. Veelal geldt een standaard levertijd van 2 - 5 werkdagen. Zijn de door u bestelde producten niet op voorraad, dan nemen wij binnen twee werkdagen via e-mail contact met u op over de verwachte levertijd. Uiteraard streven wij naar een zo kort mogelijke levertijd.

Afleveren

De aflevering van de goederen vind plaats tussen 7:30 uur s'morgens en 18:00 uur s'avonds. U dient de hele dag aanwezig te zijn.

Retourneren (Herroepingsrecht, wet kopen op afstand):

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Uitzonderingen retourneren:
  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • die door bouwartikel.nl tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@boutenmoer.nl. Wij verzoeken u om de volgende gegevens te vermelden:
  • Uw naam
  • Uw ordernummer
  • Uw rekeningnummer waar het bedrag retour gestort moet worden.
Vervolgens stuurt u het artikel onbeschadigd en in dezelfde staat retour naar het volgende postadres:
Bouwartikel.nl,
de Rival 38,
9207CS Drachten.


Hierbij voegt u het retourformulier en een kopie van de factuur toe.De verzendkosten die u moet betalen om de artikelen terug te sturen, worden niet door ons vergoed. Wanneer Bouwartikel.nl het artikel in goede staat heeft ontvangen zal binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag inclusief de op het factuur vermelde verzendkosten teruggestort worden op het door u vermelde rekeningnummer. Teruggestuurde producten verzonden onder rembours worden niet geaccepteerd.